Zadišalo po kavi

Marec je bil zelo pester mesec. Veliko se je dogajalo tudi 18. marca na Dvoru Jezeršek (Zg. Brnik). Pod mentorstvom Mateja Martla Režka je potekala kuharska delavnica Kava – pijača užitkov. Sama obožujem vonj kave, ko se zjutraj razprostira po hiši, rada jo kuham, rada jo spijem v miru ob prijetnem klepetu ali sama. Zato ker me zanima vse o kavi, sem se tudi udeležila te delavnice. Kave je bilo na pretek, prav tako pa tudi pozitivne energije med ljudmi. Matej je predstavil 4 načine kuhanja kave, naredil zanimivo uvodno predstavitev o kavi in njenem izvoru, nato pa smo se razdelili v skupine in tudi sami kuhali kavo na vse 4 načine. Na koncu nas je prijetno presenetil z diplomami za opravljeno kuharsko delavnico. Komaj čakam na naslednjo njegovo delavnico, vendar do takrat moram še prebrati kakšno knjigo o kavi – pijači užitkov. Naj vam dan diši po kavi.

 

Kava

Leave a Reply